Ο Ηλίας Μαυροσκούφης στο Ολόγραμμα

Written by metadeftero on . Posted in Ολόγραμμα, Σύντομα νέα

Παρασκευή 1/2 17:00-18:00 με τον Βασίλη Κομύτη

Με αφορμή την νέα παράσταση “Φανερά και κρυμμένα”, που βασίζεται στην επερχόμενη 1η δισκογραφική του δουλειά η οποία θα λάβει χώρα στο παραδοσιακό καφενείο “Οι Θεσσαλοί” τις Τρίτες (12,19,26) του Φεβρουαρίου ο Ηλίας Μαυροσκούφης περνά το κατώφλι του Μεταδεύτερο και από την εκπομπή ”Ολόγραμμα” προκειμένου να παρουσιάσει αυτή τη νέα εργασία. Ο Ηλίας είναι ένας νέος ταλαντούχος και αυτοδίδακτος τραγουδοποιός.

Ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του, τον ξεχωριστό λόγο του και τις χαρακτηριστικές μουσικές φόρμες με τις οποίες ντύνει τα τραγούδια του.
Γράφει τα τραγούδια, παίζει μουσική στο δρόμο αλλά και σε μουσικές σκηνές ενώ παράλληλα δουλεύει στο στούντιο τα τραγούδια του για την πρώτη δισκογραφική του εργασία. Ενορχηστρώσεις με βιολοντσέλο, φλάουτο, κιθάρα, σηματοδοτούν μια σύμπραξη, όπου συναντάμε το παλιό με το καινούργιο, τη δύση με την ανατολή, μα πάνω απ΄ όλα εισπράττουμε, ξεχωριστές ερμηνείες, ήχους νοσταλγικούς και λόγια όπου τουλάχιστον μας βάζουν σε σκέψεις και μας ταξιδεύουν.
μαζί του οι μουσικοί:
Στέφανος Χατζηαναγνώστου στο φλάουτο
Σταύρος Παργινός στο τσέλο