Μικρά Απογευματινά || Α. Περσίδης, Γ. Ζευγώλης, Τσίκο

Written by metadeftero on . Posted in Εκτός έδρας, Σύντομα νέα

Ο Αχιλλέας Περσίδης, Γιάννης Ζευγώλης, Παναγιώτης «Τσίκο» Κατσικιώτης, την Τετάρτη 21.3.2018 στο MatchPoint στις 18:00 

Ο Αχιλλέας Περσίδης, ένας από τους σημαντικότερους μουσικούς αυτής της χώρας. Με το «Νότιο Ήχο» και μέσα από συνεργασίες με τους Ross Daly, τον Ψαραντώνη και πολλούς άλλους, σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχει καταφέρει να αφήσει το δικό του προσωπικό μουσικό στίγμα. Έχει καταφέρει κυρίως να δει και να ζήσει διαφορετικές μουσικές κουλτούρες σε διαφορετικά μέρη αυτού του κόσμου. Από την Αθήνα στην Ισπανία, από εκεί στο Βερολίνο και την Κρήτη κι έπειτα επιστροφή και πάλι στην πρωτεύουσα. Μια μουσική διαδρομή, μέσα από διαφορετικά μουσικά στυλ και επιρροές, που όμως, όπως θα μας πει δε παντρεύονται, γιατί είναι καλύτερα στην αυθεντική εκδοχή τους.

Ο Γιάννης Ζευγώλης εξελίχθηκε και χαρακτηρίστηκε για την εκφραστικότητα και το ύφος παλαιού τρόπου παιξίματος που τον διακρίνει στο βιολί.

Ο Παναγιώτης «Τσίκο» Κατσικιώτης με τον ευφάνταστο ρυθμικό χαλί από κρουστα συμπληρώνει αυτό το σχήμα και μπλέκει τις μουσικές ακόμα περισσότερο.

Έτσι και οι τρεις τους, ενώνουν τις δυνάμεις τους για το Metadeftero και τα Μικρά Απογευματινά, στο Match Point στις 18:00 με τραγούδια, βασισμένα στο ρυθμό, τη μελωδία και τον αυτοσχεδιασμό.