Μάρα Χωματίδη. Φόνος με ενδεχόμενο βλακείας

Written by Katerina Sampsona on . Posted in Δύο λεπτά βιβλίο, Σύντομα νέα


Μάρα Χωματίδη

Φόνος με ενδεχόμενο βλακείας
Εκδόσεις Διάπλαση

Το 2018 μπήκε και νέες αναγνώσεις ξεκίνησαν. Εγκαινιάζουμε την χρονιά με τον Φόνο με ενδεχόμενο βλακείας, από τις εκδόσεις Διάπλαση.

Ένας δικηγόρος με ελληνική καταγωγή, ένας Έλληνας εφοπλιστής , μια απεργία , ένα γεύμα, ένας θάνατος και ο πανικός των παρευρισκόμενων, μιας και όλοι θα ήθελαν τον εφοπλιστή νεκρό. Ο καθένας βέβαια, για τους δικούς του λόγους.

Πως εμπλέκεται ο Μπράιαν Λοντ στο θάνατο του Αδάμαντα Αδαμαντίου, που μόνο αδαμάντινο χαρακτήρα δεν έχει. Η Λορέτα, η Λίλη, η Λούλα, ο Λούης; Μια ιστορία παράλογου πανικού ξεκινά και διάφορα μυστικά έρχονται στην επιφάνεια.

Άραγε, ποιος τον σκότωσε; Είναι ο δολοφόνος ανάμεσά τους, υπάρχει δολοφόνος;

Η Μάρα Χωματίδη, ξετυλίγει το κουβάρι της περίεργης αυτής υπόθεσης με ταχύτητα, θυμίζοντας σε πολλές περιγραφές, παλιό κλασικό κινηματογράφο, με τις περιγραφές των ηρώων της και την εναλλαγή των συναισθηματικών αντιδράσεων. Ο αναγνώστης βέβαια, θα πρέπει να διαβάσει με προσοχή το βιβλίο γιατί σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχει περίπτωση να χαθεί, αλλά θα διασκεδάσει μέσα στην τραγικότητα της όλης κατάστασης με τα λεγόμενα των ηρώων-υπόπτων και την τραγική ειρωνεία του θανάτου του Αδάμαντα Αδαμαντίου.

Αναμένουμε την επόμενη συγγραφική της προσπάθεια.

https://sokari-sokari.blogspot.gr/2018/01/blog-post.html

Κατερίνα Σαμψώνα