Λάμπρος Παπαλέξης & Οι θλιμμένοι μπούφοι

Written by Maria Logiotatidou on . Posted in Σύντομα νέα

”Τραγούδια από τον Υπόνομο…στο Φως” Στο Δρόμο…

Πριν από ένα χρόνο ο Λαμπρος Παπαλέξης πήρε την απόφαση να γιορτάσει τα σαράντα του χρόνια σαν τραγουδοποιός μπαίνοντας σε μία διαδικασία περιοδείας. Για εκείνον, ένα ακουστικό trio είναι ιδανικό για να παίξει τα τραγούδια του με το σωστό feeling και όλη την ένταση που αρμόζει σε μια διαδρομή τεσσάρων δεκαετιών. Μια διαδρομή που ξεκίνησε το μακρινό ’79,

στα υπόγεια των Αμπελοκήπων , με τα δυόμιση αφελή ακόρντα των ”Φάντης Μπαστούνι & οι ‘Ασσοι”, πέρασε στην περίοδο της πολυφωνικής ”Σαύρας των Βασιλικών Δρόμων” για να φτάσει στην εποχή της στυλιστικής παράδοσης των ”Χτισμένων… των Θεμελίων”.

Με το σχήμα ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ & ΟΙ ΘΛΙΜΜΕΝΟΙ ΜΠΟΥΦΟΙ έφτασαν στους πρώτους σταθμούς της περιοδείας με την ονομασία ”Τραγούδια από τον Υπόνομο… στο Φως”  – Στο Δρόμο… Με το ίδιο σχήμα συνέχισαν να ταξιδεύουν και να μοιράζονται μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Κάπως έτσι κλείνουν 10 περίπου μήνες ταξιδιών Αθήνα – περιφέρεια  – Αθήνα και να μετρούν κοντά στις 40 εμφανίσεις, ένα εγχείρημα που θα συνεχιστεί έως τις 2 Δεκεμβρίου 2020.
Το επόμενο σκέλος της περιοδείας θα πλαισιώσει μαζί με τον Johnny Highway ο εξαίρετος μουσικός και παλιός φίλος Μπόρις Βουτσινός στην κιθάρα και στα κρουστά.
Θα υπάρξουν ενδεχομένως και κάποιοι μουσικοί επικουρικά που θα στηρίξουν κατά τη πορεία αναλόγως τις ανάγκες που θα προκύψουν.
Όπως λένε κι οι ίδιοι : ‘’Καλή αντάμωση στις περιπλανήσεις μας …
Καλή μας τύχη. Συνεχίζουμε ”έως το οδόστρωμα να γίνει άμμος”…’’

Προσεχείς εμφανίσεις του σχήματος :

NOEΜΒΡΙΟΣ Σάββατο 2/11 Αγ. Ελευθέριος ¨Μαγικό Φίλτρο”- Κυριακή 3/11 Γλυφάδα ”Barley”

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ Κυριακή 1/12 Εξάρχεια ” Closer” – Πέμπτη 5/12 Βόλος ”Cafe Santan”